De effectiviteit van uw compliance en CDD beleid valt en staat met de correcte uitvoering hiervan. Zo zijn enkel de mensen met de juiste vaardigheden in staat om ervoor te zorgen dat uw beleid uw onderneming daadwerkelijk behoedt voor kwaadwilligen en dat boetes voor het nalaten van de Wwft-vereisten op die manier worden voorkomen.

Riskshield snapt het belang hiervan en biedt ondersteuning voor medewerkers van financiële instellingen en detacheringsbureaus. Dit vindt plaats in de vorm van (op maat gemaakte) workshops alsook in de vorm van één-op-één-coaching.

In het coachings-traject staat de medewerker centraal en wordt er gekeken naar de trainingsbehoeften en groeimogelijkheden. Persoonlijke aandacht is het sleutelwoord maar de focus ligt bij het verbeteren van prestaties en vergroten van vaardigheden. 

De coaches van Riskshield kunnen uw medewerkers zowel on-the-job of als onderdeel van het leertraject ondersteunen. Voor meer informatie over het coachings-traject kunt u contact met ons opnemen.

error: Deze inhoud is beschermd.